Noodverlichting Led

Noodverlichting led, Goedkope noodverlichting

Waarom kunnen deze armaturen zo goedkoop zijn?
Het begint er mee dat hoogrendements led's in de massa goedkoop te produceren zijn. Maar het echte verschil zit hem in de accu's Oude tl noodverlichting gebruikt veel stroom waardoor er veel of grote acu's nodig waren. De nieuwste generatie noodverlichting led armaturen gebruiken 2 penlite's accu's waarmee een aanzienlijke besparing wordt gerealisserd. Tevens is het uitwisselen van de accu's na 4-5 jaar goedkoper terwel de brandtijd op de accu's toch ruim het dubbele is bij noodverlichting led armaturen
Alle led noodverlichtingsarmaturen maken dus gebruik van de ingebouwde accu's en geven minimaal 3 uur licht! ( de wettelijke autonomie tijd is 1 uur ) Aan de buitenzijde zit een testknop waarmee u een spanningsuitval  kunt simuleren.
Alle noodverlichting led armaturen worden geleverd met 4 stickers De manier van aansluiten bepaald hoe u het armatuur wilt gebruiken, continu en als vluchtweg verlichting of als noodverlchting.
Mocht uw interesse zijn gewekt over deze goedkope noodverlichting led armaturen of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.
Wilt u meer lezen over noodverlichting dan vind u hier een link naar een praktijkgids van  www.nu-swift.nl
Weergave