O'daddy Tuinlamp ZIBAL Vol Aluminiun

 • O'daddy Tuinlamp ZIBAL Vol Aluminiun
 • O'daddy Tuinlamp ZIBAL Vol Aluminiun
 • O'daddy Tuinlamp ZIBAL Vol Aluminiun
 • O'daddy Tuinlamp ZIBAL Vol Aluminiun
 • O'daddy Tuinlamp ZIBAL Vol Aluminiun

O'daddy Tuinlamp ZIBAL Vol Aluminiun
Intelligente dimfuncte en bewegingsmelder

O'daddy Tuinlamp Hoog ZIBAL

De Zibal is uitgevoerd met een slimme bewegingsmelder. De Zibal geeft, zonder beweging standaard ca. 100 Lumen (ca. 15W). Als er iemand voorbij loopt in een straal van ca. 3M dan gaat de Zibal feller branden, ca. 200 Lumen (ca. 30W). Het slimme aan deze bewegingsmelder is dat na 5 uur branden de lamp van continu ca. 100 Lumen naar continu ca. 25 Lumen (ca. 4W) gaat. Bij beweging gaat de Zibal weer terug naar ca. 200 Lumen voor ca. 30 sec. Zodoende gaat hij erg zuinig om met zijn accu en brand deze lamp ook met minder zonnig weer erg lang. U zult veel branduren plezier hebben van deze tuinlamp.

Verlichting in een tuin is de kers op de taart. Bekabelde verlichting laten plaatsen is een dure aangelegenheid en blijft ten allen tijden geld kosten. Er zullen kabels gelegd en weggewerkt moeten worden. Daarnaast moet er eventueel een aanpassing worden gemaakt in de meterkast.  Solar tuinverlichting van O'daddy bied daarin de uitkomst. Ideaal om zonder bedrading verlichting in uw tuin te krijgen. Een groot solar paneel voor maximale lading en accu's die daarop zijn afgestemd zorgen voor een makkelijke installatie en geen kosten achteraf. U zult veel branduren plezier hebben van deze wandlampen.

Nagenoeg alle lampen van het O'daddy assortiment zijn uitgevoerd met een groot solar paneel voor maximale lading. Met de warme LED kleur heeft u een zeer prettig licht in uw tuin en kunt u ook genieten van uw tuin als het donker is. U zult veel branduren plezier hebben van deze tuinlamp. Zeer hoogwaardige verlichting.

Specificaties:

Elegante vormgeving.
Warm witte LED sfeerverlichting, ca. 2700 - 3000K
Volledige hoogwaardige aluminium behuizing, kap van ABS.
100% zonne-energie, geen kabels meer nodig.
28 super heldere LEDs, ca. 100 Lumen (vergelijkbaar met ca. 15 Watt lichtopbrengst).
Dimstand ca. 100 Lumen (vergelijkbaar met ca. 10 Watt lichtopbrengst), bewegingsmelder ca. 200 Lumen voor ca. 30 seconden.
Intelligente energiebesparende verlichting stand. Eerste 5 uur ca. 100 Lumen (ca. 15 Watt) Daarna energie besparende stand ca. 25 Lumen (ca. 4 Watt).
Waterdicht volgens norm IP65.
Groot solar oppervlak, solar paneel 1.6 Watt.
Oplaadtijd bij helder zonlicht ca. 7 à 8 uur.
Hoogte: ca. 800 mm.
Hoog vermogen Batterij, oplaadbare lithium-ion 2000 mAh.

Extra informatie: Plaats de lamp altijd op zonnige plekken om een optimaal resultaat te bereiken.

Artikelcode: MT-Zibal
159.50
Kortingsschema:
 • 1 =  159.50
 • 2 =  157.00
 • 3 =  155.00